Προτάσεις μενού για γκρούπ

 

Πρόταση μενού 1


Ά Πιάτο: Μακάλο - Τυροκροκέτες

Κυρίως πιάτο: Ποικιλία κρεατικών στη σχάρα με τηγανητές πατάτες

Σαλάτες: Σαλάτα εποχής 1 ανά 4 άτομα

Επιδόρπιο: Γλυκό του κουταλιού

Κρασί χύμα: Κόκκινο Αμυνταίου - Λευκό Αμυνταίου

 

 

Πρόταση μενού 2


1 ορεκτικό ανά άτομο: Κολοκυθοκεφτέδες - Πιπεριά Γκαστρωμένη - Μπέρδεμα

Παραδοσιακές γεύσεις: Πίτα

Κυρίως πιάτο: Χοιρηνό δαμάσκηνο - Γουρουνόπουλο γάστρας - Κοκκινιστό μοσχάρι

Σαλάτες: Σαλάτα εποχής 1 ανά 4 άτομα

Επιδόρπιο: Γλυκό του κουταλιού

Κρασί χύμα: Κόκκινο Αμυνταίου - Λευκό Αμυνταίου

 

 

Πρόταση μενού 3


Ορεκτικά: Ορντερβιέρα με αλίπαστα και αλοιφές

Ά πιάτο: Κολοκυθοκεφτέδες - Πιπεριά γκαστρωμένη - Μπέρδεμα

Παραδοσικές γεύσεις: Σαρμάδες - Πίτες

Κυρίως πιάτο: Πιατέλες με κρεατικά (Σουβλάκι χοιρ. - Σουβλάκι κοτ. - Σουτζουκάκι - Μπιφτέκι - Λουκάνικο - Κοτόπουλο στήθος - Πατάτες τηγ.) * Οι μερίδες αντιστοιχούν 1 μερίδα+  ανά άτομο

Σαλάτες: Χόρτα - Πικάντικη - Χωριάτικη - Μαρούλι (1 σαλάτα ανά 2 άτομα)

Επιδόρπιο: Γλυκό