Προτάσεις μενού για γκρούπ
Πρόταση μενού 1
Ά Πιάτο: Μακάλο - Τυροκροκέτες
Κυρίως πιάτο: Ποικιλία κρεατικών στη σχάρα με τηγανητές πατάτες
Σαλάτες: Σαλάτα εποχής 1 ανά 4 άτομα
Επιδόρπιο: Γλυκό του κουταλιού
Κρασί χύμα: Κόκκινο Αμυνταίου - Λευκό Αμυνταίου
Πρόταση μενού 2
1 ορεκτικό ανά άτομο: Κολοκυθοκεφτέδες - Πιπεριά Γκαστρωμένη
Παραδοσιακές γεύσεις: Πίτα
Κυρίως πιάτο: Χοιρινό δαμάσκηνο - Κότσι χοιρινό - Κοκκινιστό μοσχάρι
Σαλάτες: Σαλάτα εποχής 1 ανά 4 άτομα
Επιδόρπιο: Γλυκό του κουταλιού
Κρασί χύμα: Κόκκινο Αμυνταίου - Λευκό Αμυνταίου
Πρόταση μενού 3
Ορεκτικά: Ορντερβιέρα με αλίπαστα και αλοιφές
Ά πιάτο: Κολοκυθοκεφτέδες - Πιπεριά γκαστρωμένη
Παραδοσικές γεύσεις: Σαρμάδες - Πίτες
Κυρίως πιάτο: Πιατέλες με κρεατικά (Σουβλάκι χοιρ. - Σουβλάκι κοτ. - Σουτζουκάκι - Μπιφτέκι - Λουκάνικο - Κοτόπουλο στήθος - Πατάτες τηγ.) * Οι μερίδες αντιστοιχούν 1 μερίδα+ ανά άτομο
Σαλάτες: Χόρτα - Πικάντικη - Χωριάτικη - Μαρούλι (1 σαλάτα ανά 2 άτομα)
Επιδόρπιο: Γλυκό