Βράζουμε τα φασόλια για 45 λεπτά και μετά τα αφήνουμε να φουσκώσουν. Φτιάχνουμε χωριστά την σάλτσα (ντομάτα, κρεμμύδι, ελαιόλαδο, αλάτι) Σουρώνουμε τα φασόλια και τα βάζουμε σε ένα ταψί μαζί με τη σάλτσα που έχουμε φτιάξει, προσθέτουμε αλάτι, μπούκοβο, καρότα κομμένα ροδέλες, κόκκινη πιπεριά σε ροδέλες, λίγα φύλλα δάφνης και λίγους κόκκους μπαχάρι. Προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν και τα βάζουμε στο φούρνο για 45 λεπτά περίπου.